Städfirma i Kristianstad

Hejsan och god morgon. I går var städningen av min mammas villa äntligen klar. Det var ju så här, vilket jag skrev om i ett tidigare inlägg, att min gamla mamma äntligen har flyttat in på ett demensboende. Det var jag som enda anhörig som fick lägga ut villan till försäljning, och eftersom det är ett hus med ett mycket attraktivt läge blev huset sålt på en gång. Att jag skulle flyttstäda villan hade jag inte tid till, för jag bor sedan många år i Boråsområdet, så jag hörde av mig till en städfirma i Kristianstad som heter Susi Städ och de har så att säga flyttstädat hela villans tre plan, sammanlagt åtta rum och kök, och de gjorde ett jobb som det inte finns något att klaga på. 

Jag som har familj med tre barn i tonåren och ett heltidsjobb hade omöjligt haft den tid som krävts till att flyttstäda en så här stor villa. När det var dags att leta reda på en städfirma i Kristianstad så fick jag ganska snabbt höra att Susi Städ skulle vara en riktigt bra städfirma. Det var i alla fall vad en barndomsvän sa, för hon hade vänt sig till dem flera gånger och var nöjd med denna firma. Det kändes betryggande att vända sig till Susi Städ eftersom min vän var så nöjd, och det är väl så här det är många gånger när man ska anlita något företag, att man går på vad andra säger. Susi Städ gjorde villan skinande ren och det finns inget som de har missat att städa. Till och med alla fönster är putsade, bara en sådan sak hade tagit mig ett par dagar minst att göra. Personalen var noggrann och effektiv och dessutom var de väldigt trevliga, så det här är en städfirma i Kristianstad som jag varmt kan rekommendera.