Saker som kommer åter i bruk

Hej. Efter att ha bott flera år i Boråsområdet har jag flyttat till Karlstad efter skilsmässan, och är tillbaka i min barndomsstad. Före detta frun fick behålla alla möbler. Jag bestämde att starta på helt ny kula och bygga upp hemmet med grejer som inte påminner om det som varit. Jag har inte haft råd att köpa nya möbler och husgeråd och har därför fyndat på en del olika loppisar, och den loppis i Karlstad som jag hittat mest fina och användbara prylar hos är Vassvikens Gammalt & Nytt. 

Det känns riktigt roligt att få så här mycket för pengarna, och bara för att sakerna haft andra ägare betyder det inte att det är fula saker eller att grejerna har gjort sitt. Nu får de komma åter i bruk, och faktiskt så tycker jag att allt det som jag har köpt av denna loppis i Karlstad ät mycket finare än det som är helt nytt. Jag har satt en personlig prägel på mitt hem, och jag kan lugnt säga att jag har kunnat inreda och skaffa husgeråd för endast några tusenlappar. Jag vet inte hur många av er som känner till Vassvikens Gammalt & Nytt? Det här är en loppis som har en butik i Ånimskog, men som en fin service åker de runt i olika städer och har med sig delar av sortimentet så att så många som möjligt ska ha möjlighet att handla av dem. Det är med andra ord både en loppis för oss i Karlstad, men även i många andra städer går det handla av Vassvikens Gammalt & Nytt. Jag har verkligen blivit biten av det här med second hand och det är hur roligt som helst att se vad det finns för saker som är till salu, och det är lika roligt att bara “fönstershoppa”.